Agri’da Nisan Ayı Mutat Toplantısı Gerçekleştirildi

Agri'da Nisan Ayı Mutat Toplantısı Gerçekleştirildi

nisan ayı mutat toplantısı gerçekleştirildi

19 Nisan 2019 - 09:16

NİSAN AYI MUTAT TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ağrı Müftülüğü bünyesinde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin Kayyımlar ve Kur’an Kursu Öğreticileri ile birlikte Nisan ayı mutat toplantısı yapıldı.

Toplantı İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU’nun başkanlığında Nezahat Çeçen Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda iki konu ele alındı.

İlk olarak, Ağrı Müftülüğü kitap okuma kampanyası başlattı. İmamlar ve Kur’an Kursu Öğreticileri daha önceden İl Müftüsü TOPÇU’nun başkanlığındaki komisyonca belirlenen bir kitabı okuyarak toplantıda müzakeresi yapıldı.

Ayrıca yapılan toplantıda Ağrı merkez ve köylerinde uygulanacak olan Ramazan da yapılması gereken konular ve yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi verildi.

Toplantı sonunda İl Müftüsü TOPÇU, genel bir değerlendirme konuşması yaparak personelin görüş ve önerilerini de dinledikten sonra toplantı sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri