Antalya’da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Verimli Geçti

Antalya’da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Verimli Geçti

antalya’da 11 kasım milli ağaçlandırma günü verimli geçti

12 Kasım 2020 - 09:25

Antalya’da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü Verimli Geçti.

Antalya’da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla 'Geleceğe Nefes' seferberliği kapsamında fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Antalya Valiliği öncülüğünde Orman Bölge Müdürlüğünce gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliği, Varsak Kirişçiler Mevkiindeki ağaçlandırma sahasında yapıldı. 

Gerçekleştirilen etkinliğe Antalya Vali Ersin Yazıcı, İl Müftüsü ve TDV Antalya Şubesi Mütevelli Heyeti Başkanı Osman Artan, Kurum Amirleri, İl Müftü Yardımcımız Mustafa Şimşek,İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Mücahit Yıldız, İl Müftülüğü daire personeli,  TDV Antalya Şubesi Temsilcisi İbrahim Yılmaz ve halk katıldı.

Etkinlikte açıklamada bulunan İl Müftüsü Artan dikilen fidanların nesillere çok ciddi katkılar sağlayacağını, ülkenin güzelleşmesine, havanın temizlenmesine katkı sunacağını dile getirerek etkinliğe TDV olarak 1000 adet fidan  desteği verildiğini dile getirdi.

Müftü Artan açıklamasında ayrıca İl Müftülüğü olarak Müftülüğe resmi nikah için başvuran gençlere badem fidanı hediye edilerek yıl boyunca ağaçlandırma seferberliğine katkı sağladıklarını ifade etti.

Etkinlik İl Müftüsü ve TDV Antalya Şubesi Mütevelli Heyeti Başkanı Osman Artan yaptığı duanın akabinde hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...