Antalya’da Binlerce Fidan Kalemler Mahallesinde Toprakla Buluştu.

Antalya'da Binlerce Fidan Kalemler Mahallesinde Toprakla Buluştu.

binlerce fidan kalemler mahallesinde toprakla buluştu.

12 Kasım 2021 - 09:25

Binlerce Fidan Kalemler Mahallesinde Toprakla Buluştu.

Temmuz ve Ağustos aylarında son yıların en büyük yangınının gerçekleştiği Manavgat ilçesinde en fazla zarar gören yerlerden biri olan Kalemler Mahallesi'nde Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

'252 Milyon Fidan Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes' sloganıyla düzenlenen ağaç dikim etkinliğine Antalya Valisi Ersin YAZICI, AK Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural ÇOKAL, Antalya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz ÖZFİDAN, Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat ULUCAN, Antalya OGM Bölge Müdürü Vedat DİKİCİ, İl Müftüsü V. Mustafa ŞİMŞEK Manavgat Kaymakamı Abdulkadir DEMİR, İlçe Müftüsü Abdullah EROĞLU, Din Görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte yanan bölgeler İl Müftüsü V. ŞİMŞEK, İlçe Müftüsü EROĞLU ve din görevlilerimiz tarafından keçiboynuzu ve defnenin yanı sıra çam fidanlarıyla ağaçlandırıldı.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret