Antalya’da Il Müftü Yardımcımız Alçın’a Veda

Antalya'da Il Müftü Yardımcımız Alçın’a Veda

il müftü yardımcımız alçın’a veda

26 Aralık 2020 - 09:25

İl Müftü Yardımcımız Alçın’a Veda

İl Müftü Yardımcımız Melek Alçın’ın Kocaeli Müftülüğüne İl Müftü Yardımcısı olarak naklen atanması nedeniyle İl Müftülüğümüzde sosyal mesafe kuralı eşliğinde veda programı düzenlendi.

Makamda düzenlenen veda programına İl Müftümüz Osman Artan, İl Müftü Yardımcıları Osman Demirel, Mustafa Şimşek, Melek Alçın, Merkez İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri ve daire personeli katıldı.

İl Müftümüz Osman Artan, programda konuşma yaparak İl Müftü Yardımcımız Melek Alçın’la birlikte görev yaptığı süre boyunca gayretli, özverili, sorumluluk sahibi ve özenli çalıştığını belirterek hizmetlerinden dolayı teşekkür edip yeni görev yerinde başarılar diledi.

İl Müftü Yardımcısı Melek Alçın ise, yaklaşık üç yıldır burada çalıştığını ve ayrılmaktan dolayı hüzün duyduğunu ifade etti. Alçın, başta İl Müftümüz Osman Artan olmak üzere çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek helallik istedi.

Konuşmaların ardından İl Müftümüz Osman Artan, Kepez İlçe Müftüsü Metin Arcaklıoğlu ve Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi Uysal, İl Müftü Yardımcısı Melek Alçın’a hizmetlerinden dolayı hediye takdim etti.

Veda programı, katılımcıların İl Müftü Yardımcısı Melek Alçın ile helalleşmesiyle sona erdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...