Antalya’da Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü...

Antalya'da Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Tarafından "gençliğe Değer Kampı" Düzenlendi.

il müftülüğü gençlik koordinatörlüğü tarafından "gençliğe değer kampı" düzenlendi.

30 Ocak 2020 - 09:26

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geleceğin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak, gençlere yönelik hizmetlerine ivme kazandırmak amacıyla başlattığı "Gençliğe Değer" projesi kapsamında İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından "Gençliğe Değer Kampı" düzenlendi.


Kepez Hacı Ali Uyaroğlu Erkek Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursunda yoğun katılımla düzenlenen kampta Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenen kamp programı uygulandı.


12-14 yaş grubu yaklaşık 70 öğrencinin katıldığı kampta sosyal etkinlikler, maneviyat, kitap okuma, seminerler, havanın müsait olma durumuna göre spor müsabakaları, şiir, tiyatro, musiki faaliyetleri gerçekleştirildi.

“Gençliğe Değer” kampı, kampın son gününde düzenlenen kapanış programı ile sona erdi.

Düzenlenen kapanış programına İl Müftümüz Osman Artan, İl Müftü Yardımcılarımız Mustafa Şimşek, Osman Demirel, Merkez İlçe Müftüleri, il ve ilçe Gençlik Koordinatörleri, ve öğrenciler katıldılar.

Öğrencilerin tatil dönemlerini değerlendirmek, onların bilgi, ahlak, erdem, estetik, ruh güzelliği, adalet ve merhamet duygularıyla yetişmelerine katkı sunmak amacıyla düzenlenen Gençliğe değer kampının son gününde öğrencilerle bir araya gelen İl Müftümüz Osman Artan, öğrenciler için ara tatilin bu kampla unutulmaz bir anı olduğunu belirtti. Öğrencilerle yakından ilgilenerek hasbihal eden Müftü Artan, Antalya İl Müftülüğü olarak gerçekleştirilen kampta sportif faaliyetler yapıldığını, milli ve manevi değerler eğitimi verildiğini, insanlarla iyi ilişkiler kurabilme ve kendini geliştirme becerisi kazandırıldığını söyledi

Kapanış programının sonunda gençlere çeşitli hediyeler takdim edilerek, katılım belgeleri verildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret