Antalya’da Il Müftümüze Vefa Ve Veda Programı

Antalya'da Il Müftümüze Vefa Ve Veda Programı

il müftümüze vefa ve veda programı

05 Şubat 2021 - 09:25

İl Müftümüze Vefa ve Veda Programı

İl Müftümüz Osman Artan’ın yaş haddinden emekli olması nedeniyle İl Müftülüğümüzün bahçesinde veda programı düzenlendi.

Veda programına İl Müftümüz Osman Artan, İl Müftü Yardımcılarımız Osman Demirel, Mustafa Şimşek, İl Müftülüğü Şube Müdürleri, Vaizler, Murakıplar, ve her kademede görev yapan personel katıldı katıldı.

Veda programında duygularını dile getiren İl Müftü Yardımcılarımız konuşma yaparak görevlerin gelip geçici olduğunu önemli olan geride hoş bir sada ve muhabbet bırakmak olduğunu dile getirerek, burada kurulan bağların devam ettirilmesini dileyerek duygularını ifade ettiler.

İl Müftümüz Osman Artan ise yaptığı veda konuşmasında , “Elhamdülillah, birbirimizi kırmadan iyi bir ortamda işlerimizi yürütmeye çalıştık. Onun için aranızdan mutlu bir şekilde ayrılıyorum. Antalya’ya ve Antalya halkına sunduğumuz din hizmeti bizleri daima onurlandırmıştır.

Bu görevde hizmet çalıştığım dairelerde mesai arkadaşlarıma, ve bu hizmetleri yaparken maddi manevi yardımlarını esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim hepsinden razı olsun, hakkım varsa helal ediyorum. Sizlerde haklarınızı helal edin. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize Allaha ısmarladık diyorum, hoşçakalın, Allah’a emanet olun” dedi.

İl Müftümüz ayrıca personelin görevini sorunsuz bir şekilde başarılı olarak icra ettiğini vurgulayarak tüm personele teşekkür belgesi verdi.

Konuşmaların ardından İl Müftü Yardımcılarımız tarafından tüm personeli temsilen İl Müftümüz Artan’a hediyeler takdim etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya'da Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı
Konya'da Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı
Antalya'da Müftü Yalçınkaya, Almanya Berlin’de Din Görevlileri Ve Dernek Başkanları Ile Bir Araya Geldi.
Antalya'da Müftü Yalçınkaya, Almanya Berlin’de Din Görevlileri...