Balikesir’da Gencimiz ,hak Ve Hakikat Yolcusu Olsun Istiyoruz

Balikesir'da Gencimiz ,hak Ve Hakikat Yolcusu Olsun Istiyoruz

gencimiz ,hak ve hakikat yolcusu olsun istiyoruz

05 Şubat 2021 - 09:40

İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN, 25 Ocak- 12 Şubat 2021 tarihleri arasında İlimizde uygulanan; Cami Görevlileri Çocuklarla Çevrim içi Buluşuyor” programı kapsamında derslere katılan gençlerle bir araya geldi.

Zoom üzerinden düzenlenen programa çok sayıda genç katıldı. İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN; “ İstiyoruz ki yetişen her bir gencimiz milli ve manevi değerlerle yetişsin, sahih dini bilgi ile buluşsun, Kur'an ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımları elde etsin. Kim olduğunu, varlıktaki konumunun ne olduğunu bilsin. hak ve hakikat yolcusu olsun istiyoruz. Genç, sadece kendisi için yaşamamalı, bir gayesi olmalıdır. Gençlerle bu tür buluşmalara oldukça önem veriyoruz. Yüz yüze kucaklayamadığımız bir dünyada hiç olmazsa iletişim vasıtaları ile de olsa hasret giderelim. Bu alanda da sözümüz olsun, sohbetimiz olsun. Katkı ve katılımlarınızdan ötürü siz sevgili gençlerimize, değerli ana babalarınıza, kardeş ve abilerinize ablalarınıza çok teşekkür ediyorum. İyi günlerde iyi vesilelerle buluşma duası ve temennisi ile Allah’a emanet olunuz” dedi.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.