Antalya’da Konyaaltı Gençlik Spor Kültür Eğitim Sağlık...

Antalya'da Konyaaltı Gençlik Spor Kültür Eğitim Sağlık Destekleme Kulübü Derneği’nden öğrencilere Burs Imkânı

konyaaltı gençlik spor kültür eğitim sağlık destekleme kulübü derneği’nden öğrencilere burs imkânı

17 Ekim 2021 - 09:25

Konyaaltı Gençlik Spor Kültür Eğitim Sağlık Destekleme Kulübü Derneği’nden Öğrencilere Burs İmkânı

2015 yılında Konyaaltı İlçesinde görev yapan camii görevlileri tarafından kurulan Konyaaltı Gençlik Spor Kültür Eğitim Sağlık Destekleme Kulübü Derneği, kurulduğu günden bu zamana gençlere yönelik birçok faaliyet yürüterek, başta üniversitede öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler olmak üzere burs imkânı sağlıyor.

Dernek tarafından bu yıl 86 öğrenciye verilecek olan burs için Akdeniz Üniversitesi Camii bünyesinde bulunan Diyanet Kitap Kahve’de program düzenlendi.

Düzenlenen programa İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, Konyaaltı Şube Müdürü Mesut KURBANİ, Konyaaltı Din Hizmetleri Uzmanı Hüseyin YEŞİL, dernek yönetimi, camii görevlileri ve gençler katıldılar.

Program Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan, Dernek Başkanı Karabulut Camii İmam Hatibi Muharrem POLAT, “İlk yıllarda 10 ihtiyaç sahibi gence sunulan bu hizmet, hayırsever vatandaşların teveccühünü ile 86 gence ulaştı.” dedi.

Konuşmasına devam eden POLAT, Konyaaltı İlçesinde görev yapan diğer cami görevlilerinin de katkısıyla bu sayıya ulaşıldığını, önümüzdeki yıllarda bu hizmetten daha fazla gencimizin faydalanması için hayır sever vatandaşlarımızla gençleri buluşturma noktasında daha çok gayret edeceklerini ifade ederek derneğin hayırsever vatandaşlarla ihtiyaç sahibi üniversiteli gençler arasında köprü olduklarını söyledi.

Ardından gençlere seslenen İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, ise gençlik yıllarının önemini vurgulayarak; "Gençlerimiz istikbalimizdir, umudumuzdur. Bizi güçlü kılan en büyük imkân ve zenginliğimizdir. Sizler bizim için ayrı bir değerdir. Sizler çok çalışacaksınız. Vefalı olacaksınız. Vatanımıza vefalı olacaksınız. Millerimize, Alem-i İslam’a vefalı olacaksınız. Toplumda faydalı birer fert olacaksınız.  Sizler ilgiyi, iyiliği, desteği ve sevgiyi hak ediyorsunuz. Bizler sizleri önemsiyoruz. Müftülük olarak her zaman yanınızdayız. Bu vesile ile Konyaaltı Gençlik Spor Kültür Eğitim Sağlık Destekleme Kulübü Derneğine ben ayrıca çok teşekkür ediyorum. Çünkü çok güzel faaliyetlere imza atıyorlar. Hayırsever vatandaşlarla, ihtiyaç sahibi üniversiteli gençler arasında köprü oluyorlar. Rabbim çalışmalarını daim, hayırlarını kabul eylesin.” dedi.

Program tatlı ikramının ardından öğrencilere bursların takdim edilmesiyle sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...