Antalya’da Orman Müdürlüğü Mescidi Yaz Kur’an Kursu...

Antalya'da Orman Müdürlüğü Mescidi Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine Kapanış Programı Düzenlendi.

orman müdürlüğü mescidi yaz kur’an kursu öğrencilerine kapanış programı düzenlendi.

20 Ağustos 2021 - 09:25

Orman Müdürlüğü Mescidi Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerine Veda Programı

Orman Müdürlüğü Mescidi Yaz Kur’an Kursu öğrencilerine kapanış programı düzenlendi.

Orman Müdürlüğü Konferans salonda gerçekleştirilen programa, İl Müftümüz Nazif Fethi YALÇINKAYA, Orman İl Müdürü Vedat DİKİCİ, Orman Müdürlüğü yöneticileri, öğrenciler ve velileri katıldı.

İstiklal Marşı ve ardından Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasını Orman Müdürlüğü Mescidi İmam Hatibi Ramazan GÜÇLÜ, yaparak katılımcılara “Hoş Geldiniz.” dedi.

Açılış konuşmasının ardında kürsüye gelen İl Müftüsü YALÇINKAYA, öğrencilerle aynı ortamda bulunmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, “05 Temmuz Pazartesi günü başlayan yaz Kur’an kurslarımız 20 Ağustos 2021 tarihi itibariyle son bulacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Cami ve Kur’an kurslarımıza ilgi gösteren yavrularımız kurslarımızda hem Temel Kur’an-ı Kerim eğitimi aldılar, hem de Peygamber efendimizin hayatını öğrendiler. Yaz kurslarımızda yavrularımız değerler eğitimi kapsamında temel ahlaki sorumluluklarımızın bilincine varırken sosyal kültürel etkinliklerle de eğlendiler. Sevgili gençlerimiz kendilerine tevdi edilen görevleri büyük bir sorumluluk bilinciyle yerine getireceklerdir. Gençlerimizle gurur duyuyor, onların başarılarını daha da artırarak devam ettirmelerini kendilerinden bekleyerek hem kendilerini hem ailelerini ve hem de onları yetiştiren din görevlilerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Programda daha sonra kurs öğrencileri tarafından hazırlanan aktiviteler kapsamında Kur’an-ı Kerim ve Hadisler okunarak, hadislerin anlamları verildi. İlahiler söylendi.

Program protokolün öğrencilere kurs bitirme belgeleri ve bazı hediyeleri takdim etmelerinin ardında hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı'yı Makamında Ziyaret Etti.
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar...