Antalya’da "temel Dini Bilgiler" Yarışmasının ödül...

Antalya'da "temel Dini Bilgiler" Yarışmasının ödül Töreni Il Müftümüz Artan’ın Katılımıyla Gerçekleştirildi

"temel dini bilgiler" yarışmasının ödül töreni il müftümüz artan’ın katılımıyla gerçekleştirildi

19 Şubat 2020 - 09:26

İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile KYK Yüksek Öğrenim Yurtları Manevi Danışmanlarımız tarafından erkek yurtlarında  organize edilen "Temel Dini Bilgiler"  yarışmasında dereceye giren yüksek öğrenim öğrencilerine Akdeniz Üniversitesi Elmalılı Hamdi Yazır Öğrenci Yurdu Sosyal Tesislerde  ödül töreni yapıldı.

Düzenlenen ödül törenine Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Mustafa ACAR, İl Müftümüz Osman ARTAN, Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof.Dr. Burhanettin HACICAFEROĞLU, İl Müftü Yardımcılarımız Osman Demirel ve Mustafa Şimşek, Kepez İlçe Müftüsü Metin Arcaklıoğlu, Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi Uysal, Konyaaltı İlçe Müftüsü Orhan İmamoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü İsmail Özkan Pehlivan, Kepez İlçe Müftülüğü Uzman Vaizi Mücahit Demirel, Gençlik Koordinatörü Zafer Altıntaş, KYK Koordinatörü Ayhan Köse, Akdeniz Yurt Müdürü Halil Akbıyık, Elmalılı Hamdi Yazır Yurt Müdürü Yüksel Demirkaya, Ahmet Hamdi Akseki Yurt Müdürü Ahmet Paşaoğlu, Manevi Danışmanlar ve öğrenciler katıldılar.

Programın açılış konuşmasını yapan Osman Artan, katılımcılara “Hoşgeldiniz” dedi.

Konuşmasına devan eden Müftü Artan, bu organizasyonun önemli olduğunu dile getirerek  Gençlik Koordinatörlüğü ile KYK Yüksek Öğrenim Yurtları Manevi Danışmanlarına ve  programın gerçekleştirilmesinde katkısı bulunan herkese  teşekkür etti.

Ardından programa konuşmacı olarak davet edilen Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Müdürü ACAR öğrencilere değerli bilgiler verdi.

Program yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin mukabilinde katılımcılara yapılan ikram ile sona erdi.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret