Aydin’da Il Müftümüz Ve Müftü Yardımcılarımız Hizmet Içi...

Aydin'da Il Müftümüz Ve Müftü Yardımcılarımız Hizmet Içi Eğitim Kursunu Ziyaret Ettiler.

il müftümüz ve müftü yardımcılarımız hizmet içi eğitim kursunu ziyaret ettiler.

09 Kasım 2020 - 18:00

İl müftümüz ve müftü yardımcılarımız Hizmet İçi Eğitim Kursunu ziyaret ettiler.

Başkanlığımızca, din hizmetleri sınıfında görevli hafız personelin Kur'an-ı Kerim'i usulüne uygun ezbere okuyabilmelerini sağlamak, din hizmetlerinde büyük bir öneme sahip olan hafızlıklarını pekiştirmek ve aşır okuma tavırlarını geliştirmek amacıyla Hafızlığı Muhafaza Hizmet İçi Eğitim Kursu düzenlendi.

İl müftümüz sayın Ercan Aksu ziyareti sırasında hafızlık ve hafızlık müessesesinin önemi hakkında kursiyerler ile sohbet etti , düzenlenen bu kursun yenilenmek ve tazelenmek için büyük bir fırsat olduğunu belirterek katılımcılara başarılar diledi.

24 hafta sürecek olan eğitim 09.11.2020 günü il müftlüğü toplantı salonunda başladı.

Söz konusu kursta Talim ve Tecvîd Uygulamaları, Dînî Mûsikî, konularında da eğitimler verilecektir.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret