Mersin’de Il Müftüsü Dr. Kondi, Akdeniz Ilçesi Muhtarlarıyla...

Mersin'de Il Müftüsü Dr. Kondi, Akdeniz Ilçesi Muhtarlarıyla Bir Araya Geldi

il müftüsü dr. kondi, akdeniz ilçesi muhtarlarıyla bir araya geldi

09 Kasım 2020 - 18:20

İl ve ilçe müftülülerince yürütülen dini, hayri, sosyal ve kültürel hizmetlerin tanıtıldığı muhtarlarla yapılan istişare toplantılarına devam edildi.

İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi başkanlığında İl Müftülüğü Gençlik, Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen toplantıya, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Gülgen ve Akdeniz ilçesinden 15 muhtar ile İl Müftü Yardımcısı Hasan Küçük ve Şube Müdürü Hasan Karaboğa katıldı.

Mahallinde yürütülen hizmetlerde din görevlisi ve muhtar işbirliğiyle hizmetlerin daha etkin yürütüleceğini ifade eden İl Müftüsü Dr. Şaban Kondi, sözlerinin devamında “din görevlileri mahallesinde sadece namaz kıldıran değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve hayri hizmetleri yürüten insanlardır. Mahallesinde yetimlere, mazlumlara, mağdurlara, ihtiyaç sahiplerine, sokak çocuklarına ve madde bağımlılarına yönelik yürütülecek hizmetlerde devlet ve millet birlikteliğinin sağlanmasında önemli rol oynayan muhtarlar ile istişarelerin halka götürülecek hizmetlerin isabeti, ihtiyaçların tespiti konusunda çok önemli olduğuna inanıyoruz” dedi.

İl Müftüsü Dr. Kondi, Mersin il müftülüğünün yapmış olduğu hizmetleri anlatarak, Akdeniz ilçesinden sonra Yenişehir ilçesindeki muhtarlarla bir araya gelineceğini ve bu toplantıların düzenli olarak ilçe ilçe bütün mahalle muhtarları ile devam edeceğini sözlerine ekledi.

Toplantı, muhtarlarla karşılıklı istişare edilmesinin ardından sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri