Aydın Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu Inşaatı Hızla...

Aydın Yatılı Hafızlık Erkek Kur’an Kursu Inşaatı Hızla Yükseliyor

aydın yatılı hafızlık erkek kur’an kursu inşaatı hızla yükseliyor

14 Şubat 2024 - 18:00

Aydın Efeler ilçesinde inşaatına başlanılan Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu hayırseverlerin yardımları ile hızla devam ediyor.

Aydın Vali Yardımcısı Ali Murat Kayhan’ın katılımları ile Hafızlık Kur’an kursunun zemin kat tabliye betonu dualar ile atıldı.

Tamamlandığında 12 derslik ve 150 yatak kapasitesine sahip olacak kursta, ayrıca öğrencilerin sosyal ve kültürel açıdan kendilerini geliştirmeleri için kütüphane, spor salonu, yüzme havuzu ve el sanatları atölyesi bulunacak.

Hafızlık Kur’an kursu inşaatında incelemelerde bulunan Vali Yardımcısı Kayhan, Kur’an kursunun Aydın’a hayırlı olması temennisinde bulunarak hayırseverlere ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan İl Müftüsü Hasan Güneş, “Rabbime hamdolsun. İnşaatımızda çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Aydın İl Müftülüğümüzce yapımına başladığımız kursumuzda hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla zemin katın tabliye betonunu atmak için bir arada bulunuyoruz.

Aydın’da nice hafızların yetişeceği kursumuza katkıda bulunan tüm hayırseverlere canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşaatımızı en kısa sürede bitirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu güzel eseri Aydınımıza kazandırmak için hayırsever kardeşlerimizi maddi manevi yardıma davet ediyor emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.

İl sağlık Müdürü Dr. Eser ŞENKUL, İl Müftü Yardımcıları, kurum amirleri ve hayırseverlerin katıldığı program, Efeler İlçe Müftüsü Mehmet Yorulmaz’ın yaptığı dua ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri