Kırsehir’de Aile Sosyal Hizmetler Il Müdürlüğü Bünyesinde...

Kırsehir'de Aile Sosyal Hizmetler Il Müdürlüğü Bünyesinde Kalan Kızlara Yönelik “hadis Ezberleme Yarışması” Düzenlendi.

aile sosyal hizmetler il müdürlüğü bünyesinde kalan kızlara yönelik “hadis ezberleme yarışması” düzenlendi.

14 Şubat 2024 - 17:40

İslam'ın temel kaynaklarından olan hadis ve sünnetin önemini kavratmak, hadis metinlerini okuyup anlayarak ahlaki değerler kazandırmak, sosyal bilgi beceri ve yeteneklerini geliştirerek öz güvenlerini arttırmak amacıyla gerçekleştirilen yarışmada; İl Müftü Yardımcısı Zeynep Önen’in başkanlığındaki komisyonca her katılımcıya çekmiş oldukları soru zarfından 10 hadisi ezbere okumaları istendi. Yarışma sonucunda dereceye girenlere ödüller İl Müftüsü Mustafa Tekin tarafından verildi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödüllerini veren İl Müftüsü Mustafa Tekin, "Öğrencilerimizin yarışmaya katılmış olması, bizi gerçekten çok sevindirdi. Esasında her bir öğrencimiz yarışmaya katılma cesaretini göstererek bizim gönlümüzde birinci oldu. Bu vesileyle öğrencilerimizin yetişmesinde ve bu yarışmaya hazırlanmasında emeği geçen hocalarımızı, canı gönülden tebrik ediyorum." dedi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri