Balikesir’da üniversite öğrencilerinden Anlamlı Bağış

Balikesir'da üniversite öğrencilerinden Anlamlı Bağış

üniversite öğrencilerinden anlamlı bağış

22 Ocak 2022 - 11:50

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Türkiye Diyanet Vakfımızın "BİR DAMLA HAYAT" projesi kapsamında, Bandırma ilçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesiyle 17 Eylül üniversitesi öğrencileri harçlıklarından biriktirdiklerini ve kermes düzenleyerek toplanan bağışı, Balıkesir İl Müftümüz sayın Celal SÜRGEÇ'e teslim ettiler.

İl Müftümüz SÜRGEÇ, bağış yapan öğrecilere ve Bandırma İlçe Gençlik Koordinatörü Maşide ÇELİK'E teşekkür ederken, "Peygamberimiz'in (S.A.V.) de buyurduğu gibi EN HAYIRLI İŞ SU HAYIRI YAPMAKTIR, bu kardeşlerimiz de böyle önemli bir hayra vesile oldular, muhtaç coğrafyalarda akan bir çeşmeleri olacak inşallah" dedi.

İlçe Gençlik Koordinatörü Maşide ÇELİK de, "SU OLMAZSA OLMAZ, İYİLİK SENSİZ OLMAZ diyerek çıktığımız bu yolda bizlere destek olan herkese çok teşekkür ederiz, Rabbimden hepsinden razı olsun" şeklinde konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı ’ Etkinlikleri Kapsamında Ilkadım Büyük Camii'de şehitlerimiz Için Kur'an-ı Kerim Tilaveti Ve Mevlid-i şerif Programı Düzenlendi.
Samsun'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı...