Bartın’da Müftülüğümüzce "haydi Ailece Camiye"...

Bartın'da Müftülüğümüzce "haydi Ailece Camiye" Programı Düzenlendi

02 Ağustos 2019 - 10:06

Bartın İl Müftülüğünce, Yaz Kurslarında eğitim gören öğrenciler ve ailelerine yönelik “Haydi Ailece Camiye” sloganıyla başlatılan proje çerçevesinde cami çocuk ve aile programı düzenlendi.

İmam Hatip Lisesi Camiinde, sunuculuğunu İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Hamza ATEŞ in yaptığı programa, İl Müftü Yrd. Hatice YAZICIOL, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Bayram OYAN, İl Vaizi İhsan YAZICIOL, Cami görevlileri, öğreticiler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

İl Müftü Yrd. YAZICIOL yaptığı selamlama konuşmasında Yaz Kurslarının Öğrenci ve aileleri için önemine değindi. Ayrıca İl genelindeki Yaz Kurslarına katılımın oldukça yüksek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ardından yaptığı konuşmada Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü OYAN, Yaz Kursları ile ilgili işleyiş ve eğitim seviyesindeki gelinen son durum hakkında ailelere bilgi verdi. Sonrasında programa katılan öğrenciler tarafından işaret dili ile Dini Bilgiler sunumu, Kur`an-ı Kerim tilavetleri ve şiir, ilahi, hadis dinletileri yapıldı.

Yoğun bir katılımın olduğu program, İl Vaizi YAZICIOL un yaptığı dua ve misafirlere sunulan ikram ile son buldu.

Afyonkarahisar'da Hayır çarşısı
Sinop'ta Il Müftüsü Bektaş, Gazi Ve şehit Aileleri Ile Buluştu