Bartın’da Yaz Kur´an Kursları Arası Futbol Turnuvası

Bartın'da Yaz Kur´an Kursları Arası Futbol Turnuvası

03 Ağustos 2019 - 10:06

Bartın İl Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü ve Gençlik Spor Müdürlüğü işbirliği ile, gençlerimize sporu sevdirmek amacıyla, Gençlik spor İl Müdürlüğü nün Ömer Tepesi spor tesislerinde Yaz Kur'an Kursları arası futbol turnuvası düzenlendi.

10-19 Temmuz tarihleri arasında bu yıl 7. si düzenlenen turnuvada büyükler kategorisinde Çatmaca Yunus Emre Camii takımı şampiyon olurken, 2. İHL Camisi ve 3. Miraç Camisi oldu. Küçükler kategorisinde ise şampiyon İHL Camii takımı olurken, 2.Muzaffer Peker Camisi ve 3. Çaydüzü Çınçın Camisi oldu.

Dereceye giren takımlarımıza İl Müftü V. Hulusi GÜNER tarafından kupaları ve madalyaları takdim edildi.
Turnuva kapsamında oynanan maçlarda Yaz Kurslarında okuyan öğrenciler, aileleri ve çok sayıda sporsever vatandaş takımlarımıza destek oldular.

İl Müftülüğü olarak turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm takımlarımızı ve hocalarımızı tebrik ederiz.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.