Batman Il Müftümüz Turgut Erhan, Müftülük Personeli Ve Din...

Batman Il Müftümüz Turgut Erhan, Müftülük Personeli Ve Din Görevlileriyle Birlikte Kan Bağışı Kampanyasına Destek Verdi

batman il müftümüz turgut erhan, müftülük personeli ve din görevlileriyle birlikte kan bağışı kampanyasına destek verdi

20 Mayıs 2020 - 10:15

Batman Turgut Özal Bulvarı  Kızılay Batman Şubesi'nin kan alma birimine gelen İl Müftümüz Erhan ve din görevlileri, burada formları doldurarak kan bağışı yaptı.

 

Bağış sonrası açıklamada bulunan İl Müftümüz Erhan, koronavirüse karşı herkesin zor günlerden geçtiğini ve bu nedenle kan stoklarının azaldığına dikkati çekti. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın kan bağışı çağrısını talimat olarak gördüklerini ve tüm personeli kan bağışı yapmaları için davet ettiklerini belirten Erhan,  kan bağışı çağrısına din görevlilerinin de destek vereceğini dile getirerek; "İnşallah bereket ve paylaşma ayı Ramazan ayında kan stoklarının yeniden ihtiyacı karşılar hale geldiğini göreceğiz." ifadesini kullandı.

Kızılay Batman Şube Başkanı da koronavirüs nedeniyle kan stoklarının düştüğünü ve kanın acil bir ihtiyaç değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu dile getirerek  Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’ın kan bağışı çağrısının ardından Batman Müftüsü, müftülük personeli ve din görevlileri bugün kan bağışında bulundular kendilerine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz dedi.

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret