Bayburt’ta öğrencilere Yönelik "gençliğe Değer Ara...

Bayburt'ta öğrencilere Yönelik "gençliğe Değer Ara Dönem Kampı" Düzenlendi

öğrencilere yönelik "gençliğe değer ara dönem kampı" düzenlendi

04 Şubat 2020 - 10:26

Diyanet İşleri Başkanlığı geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sağlamak amacıyla başlatmış olduğu “Gençliğe Değer Projesi” kapsamında İl Müftülüğümüz   "Gençliğe Değer Ara Dönem Kamp Programı" düzenledi.

İl Müftülüğümüzün himayelerinde Bayburt Merkez Kaleardı Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda bir hafta süreyle düzenlenen kamp programına yaşları 12-14 arasında değişen 24 öğrenci katıldı.

Kamp kapsamında öğrencilere milli ve manevi değerlerin içselleştirilmesine yönelik rehberlik çalışmalarının yanı sıra:  Bilgi yarışmaları, gezi programları, zekâ oyunları, halı saha maçı, sinema ve çeşitli sosyal ve sportif etkinlikler düzendi.

Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı sonunda 31 Ocak Cuma Günü İl Müftümüz Sayın Hasan Başoğlu’nun katılımıyla kapanış programı düzenlendi. Kam programı kapsamında düzenlenen bilgi yarışmasında dereceye giren öğrenciler başta olmak üzere tüm öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bayburt Merkez Kaleardı Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nda düzenlene kapanış programına İl Müftümüz Sayın Hasan Başoğlu, İl Müftü Yardımcısı Abdullah Aksoy, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Nihani Yemenoğlu, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şefi Yıldırım Beyazıt Durdu ve kam görevlileri: Bayram Salih Coşkun, Mahmut Memiş, Yavuz Işık Yusuf Albayrak, Turan Erdoğan ve Yahya Birinci Katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı