Bilecik’de üniversite öğrencileri Arası Umre ödüllü Siyeri-i...

Bilecik'de üniversite öğrencileri Arası Umre ödüllü Siyeri-i Nebi Yarışması Yapıldı

üniversite öğrencileri arası umre ödüllü siyeri-i nebi yarışması yapıldı

09 Aralık 2023 - 10:35

Bilecik İl Müftülüğü ile Şeyh Edebali Üniversitesi organizasyonuyla ön lisans ve lisans düzeyinde eğitimine devam eden öğrencilere yönelik umre ödüllü Siyeri Nebi yarışması düzenlendi.

İl Müftümüz Ali Erhun, Şeyh Edebali Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinde yapılan yarışma sınavını ziyaret etti.

Sınıfları gezerek yetkililerden bilgi alan İl Müftümüz Ali Erhun, yarışmaya katılan öğrencilere başarılar diledi.

İl Müftümüz Ali Erhun “Yarışmacılar Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınlarından Prof. Dr. Eyüp BAŞ’ın “Son Peygamber Hz. Muhammed Siyer-i Nebi” isimli eseri ile Türkiye Diyanet Vakfı İslam Ansiklopedisinin “Muhammed” maddesinden sorumlu oldular. Yarışma neticesinde ilk üçe giren öğrencilere inşallah umre ödülü vereceğiz. 4-10 arasındaki derecelere giren öğrencilere ise Müftülüğümüzce 2.000,00 (iki bin) TL para ödülü verilecektir. Siyeri Nebi yarışmasının organizasyonunda emeği geçen üniversite ve müftülük çalışanlarımıza, sınava hazırlanarak giren öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi