Bitlis’de Ortaokul öğrencileri Arası Kompozisyon Yazma...

Bitlis'de Ortaokul öğrencileri Arası Kompozisyon Yazma Yarışması Ile Lise öğrencileri Arası şiir Yazma Yarışması ödülleri Sahiplerini Buldu

ortaokul öğrencileri arası kompozisyon yazma yarışması ile lise öğrencileri arası şiir yazma yarışması ödülleri sahiplerini buldu

24 Mart 2022 - 10:55

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi kapsamında Lise Öğrencileri Arasında "Çanakkale Ruhu" temalı şiir, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma” etkinlikleri kapsamında da ortaokul öğrencileri arasında “Yüreklerde Arif, Dillerde Hürriyet” temalı kompozisyon yazma yarışması düzenlendi.

İl Müftümüz Mehmet Feysal Geylani ve İl Müftü Yardımcısı Abdullah Temizkan tarfından yarışmada dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Müftümüz Geylani öğrencilerimizi tebrik ediyor, katılım sağlayan diğer öğrencilerimize, yarışmamıza katılımı teşvik eden öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz 'dedi'.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Tekirdağ’da Vekâletle Kurban Organizasyonu Tanıtıldı