Bolu’da 15 Temmuz şehitleri Garnizon şehitliği’nde Ve...

Bolu'da 15 Temmuz şehitleri Garnizon şehitliği’nde Ve Yıldırım Beyazıt Camii'nde Yapılan Dualarla Anıldı.

15 temmuz şehitleri garnizon şehitliği’nde ve yıldırım beyazıt camii'nde yapılan dualarla anıldı.

16 Temmuz 2022 - 11:05

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde İlk Program Garnizon Şehitliğinde gerçekleştirildi. Bolu Valisi Erkan Kılıç başta olmak üzere protokol üyeleri, şehit yakınları, gaziler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda, şehitler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

İl Müftülüğü tarafından görevlendirilen İmam ve Müezzinler Kur’an-ı Kerim tilavet ettiler. Okunan Kur’an-ı Kerimin ve kısa surelerin ardından, Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu’nun yapmış olduğu  duanın ardından şehitlikteki kabirlere karanfiller bırakıldı.

Garnizon Şehitliğinde yapılan programdan sonra Bolu Merkez Yıldırım Beyazıt Camii’nde Mevlid-i Şerif Programı gerçekleştirildi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Protokol Üyeleri, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlarında katıldığı programda, İl Müftülüğünce görevlendirilen İmam ve Müezzinler Mevlid-i Şerif, Kur’an-ı Kerim, İlahi ve kasideler okudular.

Daha sonra din görevlileri ve vatandaşlar tarafından 15 Temmuz ve tüm şehitler için okunan hatimlerin duası İl Müftüsü Sayın Tahiroğlu tarafından yapıldı.

Cami çıkışında duygusal anlar yaşayan ve göz yaşlarına hakim olamayan vatandaşlar inşaallah bu gibi durumlar bir daha olmaz diyerek duygularını dile getirdiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’ Yapıldı
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’...
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı