Bolu’da Topardıç Köyü Camii Ibadete Açıldı

Bolu'da Topardıç Köyü Camii Ibadete Açıldı

topardıç köyü camii ibadete açıldı

09 Ekim 2023 - 11:05

Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'nin başarılı bir mini modeli inşa edildi. TOPARDIÇ KÖYÜ CAMİİ İBADETE AÇILDI. Köy muhtarlığı ile Cami Derneğinin birlikte çalışması ile inşa edilen cami , bölgesel bir cami olması sebebi ile önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Cami önünde düzenlenen programa Bolu Valisi Sayın Erkan Kılıç, Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Cumhur İttifakı İl Başkanları, Muhtarlarımız, geniş bir davetli topluluğu ile köylüler katıldı. İmam-Hatip Esat Tuna'nın Kur'an tilaveti ile başlanan programda Topardıç Köyü Muhtarı Niyazi Alemdar, caminin yapılış süreci hakkında bilgi verdi. İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Milletvekili İsmail Akgül ve Bolu Valisi Erkan Kılıç beyin konuşmasından sonra açılışa geçildi. Köy Muhtarı Niyazi Alemdar beye İl Müftülüğünce hazırlanan teşekkür belgesi takdim edildi. İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş'ın duasının ardından cami açılışı tekbirlerle gerçekleşti. İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş'ın kıldırdığı öğle namazından sonra, cami bahçesinde misafirlere ikramda bulunuldu.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Tdv Kadın Kolları Afyonkarahisar şubesi Tarafından "hayır çarşısı" Açıldı.
Tdv Kadın Kolları Afyonkarahisar şubesi Tarafından "hayır...