Burdur’da Aralık Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı...

Burdur'da Aralık Ayı Ilçe Müftüleri Toplantısı Altınyayla’da Yapıldı

aralık ayı ilçe müftüleri toplantısı altınyayla’da yapıldı

01 Ocak 2019 - 11:16

Aralık ayı ilçe müftüleri toplantısı İl Müftüsü Hıdır Bayrak’ın başkanlığında, ilçe müftülerinin katılımıyla Altınyayla’da yapıldı.

Toplantıda gerçekleştirilen faaliyetlerin değerlendirilmesi yapılarak gündem konuları görüşüldü.

Toplantısı sonrası İl Müftüsü Hıdır Bayrak, Altınyayla ilçesinde eğitim-öğretime devam eden İbiş Efendi Yatılı Erkek Kursunu ziyaret ederek İlçe Müftüsü Mustafa Kızmaz ve öğreticilerden kursun durumu hakkında bilgi alarak hafızlık eğitimi alan öğrencilerle sohbet etti.

İl Müftüsü Hıdır Bayrak beraberinde ilçe müftüleri ile Kaymakam Sedat Özdemir’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Altınyayla İlçe Müftülüğüne yeni atanan Mustafa Kızmaz’ı da makamında ziyaret eden İl Müftüsü Hıdır Bayrak, Kızmaz’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek başarılar diledi.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı