Burdur’da Harbi Ibrahim şener Camii Dualarla Ibadete Açıldı

Burdur'da Harbi Ibrahim şener Camii Dualarla Ibadete Açıldı

harbi ibrahim şener camii dualarla ibadete açıldı

20 Ağustos 2022 - 11:15

Burdur'un Karamanlı ilçesinde yapımı tamamlanan Harbi İbrahim Şener Camii, dualarla ibadete açıldı.

Karamanlı sanayi sitesinde, hayırsever İşadamı Abdurrahman Şener tarafından yaptırılan camiinin açılışı dolayısıyla tören düzenledi. Törene Vali Ali Arslantaş, Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Mehmet Göker, Kaymakam Emirhan Arıkan, Özel İdare Genel Sekreteri Asım Ertilav, İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen, Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu,  İlçe Müftüleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programı, protokol konuşmalarıyla devam etti. İl Müftüsü Enver Türkmen'in yaptığı duanın ardından, açılış kurdelesi kesildi.

2019 yılında temeli atılarak, Karamanlı Sanayi Mahallesine kazandırılan camide, aynı anda 200 kişi ibadet edebilecek.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle Ilgili Sözlerinin çarpıtılmasına Tepki Gösterdi
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, Balkan Göçmenleriyle...