Denizli’de Hacı Adaylarına Bilgilendirme Ve Tanışma...

Denizli'de Hacı Adaylarına Bilgilendirme Ve Tanışma Toplantısı Yapıldı

hacı adaylarına bilgilendirme ve tanışma toplantısı yapıldı

06 Haziran 2023 - 12:05

Denizli’den hacı adayları Hac ibadetini yerine getirmek için yola çıkacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 yılı Hac organizasyonunda Denizli'den Hacca gidecek olan hacı adaylarıyla “Bilgilendirme ve Tanışma Toplantısı” gerçekleştirildi.

Merkezefendi İlçe Müftülüğüne bağlı Hilal Camii’nde gerçekleşen toplantıya İl Müftü Vekili Semih Keskin, kafile başkanları, grup hocaları ve hacı adayları katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın açılış konuşmasında Hac ve Umre Şube Müdürü Şaban Aydemir hacı adaylarına kutsal yolculuğa çıkma süreci hakkında teknik bilgileri içeren açıklamalarda bulundu.

İl Müftü Vekili Semih Keskin ise, "Kutsal Topraklara Doğru" yola çıkacak hacı adayları için dualarla uğurlama töreni yapılacağını belirterek, "Kutsal Topraklara yola çıkacak hacı adaylarımızı tebrik ediyorum. Cenab-ı Hak, bütün hacı adaylarımızın haclarını mebrur, ibadetlerini şimdiden kabul eylesin. Gitmek için bekleyen kardeşlerimize de en kısa zamanda gitmeyi nasip ve müyesser etsin." dedi.

Yapılan toplantıda kafile başkanları ve din görevlilerinin hacı adayları ile tanışması sağlanırken, kafilelerin uçuş planlamaları, yol öncesi hazırlıkların belirlenmesi, şehirden ayrılış programlarının düzenlenmesi gibi hususlar görüşüldü.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.