Denizli’de Zekat Hizmetleri Istişare Edildi

Denizli'de Zekat Hizmetleri Istişare Edildi

denizli'de zekat hizmetleri istişare edildi

22 Şubat 2024 - 12:05

Denizli İl Müftülüğü tarafından personele yönelik "Zekat Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

Denizli İl Müftülüğü tarafından ilçe müftülüleri ve zekat koordinatörlerinin katılımıyla "Zekat Değerlendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

Şehit Mehmet Ali Doğan Kur'an Kursu'nda Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu'nun selamlama konuşmasıyla devam etti.

Sonrasında söz alan Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanı Dr. Hafız Osman Şahin, zekat faaliyetleri hakkında kısa anektotlar paylaştı.

Programda sunumlarını gerçekleştiren Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Ahmet Aslantaş, "Kardeşliğimiz İyilikle Güçlensin' projemizle yetim, öksüz, mağdur, mazlum,ihtiyaç sahibi hasılı toplumun her bir ferdine ulaşmamız, onların yanında olduğumuzu hissetirmemiz siz değerli müftülerimizin ve koordinatörlerimizin üstün gayretleriyle mümkün olacaktır. Projemizin amacı Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfımızın faaliyetlerini halkımıza etkin bir şekilde anlatarak farkındalık oluşturmak ve halkımızda zekat bilinci oluşturarak bu hayre vesile olmaktır." diye konuştu. 

Program görüş alışverişiyle sona erdi.


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri