Bingol’de Zekat Bilincinin Artırılması Konferansı Düzenlendi

Bingol'de Zekat Bilincinin Artırılması Konferansı Düzenlendi

zekat bilincinin artırılması konferansı düzenlendi

22 Şubat 2024 - 10:45

İl Müftülüğümüz Konferans salonunda ‘’Zekat Bilincinin Artırılması ve İyilik Konferansı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya İl Müftümüz Mustafa Topal, İl Müftü Yardımcıları, Daire Personeli, İlçe Müftüleri, Vaizler ve Zekat Koordinatörlerinin katılımı ile toplantı düzenlendi.

Başkanlığımız Döner Sermaye Daire Başkanı Ahmet Bulut’un konuşmacı olarak katıldığı toplantının açış konuşması yapan İl Müftüsü Mustafa Topal ‘’Dünyanın dört bir yanında mağdur, mazlum kardeşlerimiz var. Başkanlığımız organizesinde yürütülen bu kampanyada El ele verirsek güzel şeyler olacağına inanıyorum. İyiliği yer yüzüne yaymak için elimizden geleni yapmaya çalışmalıyız. Hayra vesile olan hayrı yapmış gibi olur. " dedi.

Ardından toplantıya konuşmacı olarak katılan Başkanlık Döner Sermaye Daire Başkanı Ahmet Bulut hocamız ‘’Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliği ile yürütülen hizmetlerin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlamak, zekat farkındalığını oluşturmak, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın yurtiçinde ve yurtdışında yürüttüğü faaliyetleri tanıttı’’.

Düzenlenen konferansın ardından Daire Başkanı Bulut İl Müftüsü, Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, İl ve İlçe Zekat Koordinatörlerinin katılımı ile Zekat Hizmetlerinde Etkinlik ve Verimlilik/ İl ve İlçe Müftülüklerimizin Zekat İstatistikleri/Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri konulu toplantı yaptı.


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri