Bingol’de Vekalet Yoluyla Kurban Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

Bingol'de Vekalet Yoluyla Kurban Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

vekalet yoluyla kurban tanıtım toplantısı düzenlendi

06 Haziran 2023 - 10:45

İl Müftülüğümüz  tarafından ‘’Vekalet Yoluyla Kurban Tanıtım Toplantısı’’ düzenlendi. Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından açış konuşmasını İl Müftümüz Mustafa Topal’ın yaptığı toplantıda Bartın Müftüsü Ömer Keskin din görevlilerine hitap etti.

Keskin ‘’Türkiye Diyanet Vakfı olarak kimsenin gidemediği yerlerde kurban kesiyoruz’’ dedi. Düzenlenen toplantıda katılımcılara hitap eden Müftü Keskin Dünyaya en büyük hizmeti götüren kuruluşun Türkiye Diyanet Vakfı olduğunu söyledi. Kurban organizasyonlarının yüksek hassasiyetle yapıldığını, kesilen kurbanların hepsine nezaret edildiği ve bütün kurbanların vakfımız ve Müftülüklerimizce bire bir takip edildiğini ifade etti.

Düzenlenen toplantının ardında Başkanlığımızca 2022 yılında ‘’Vekaletle Kurban Organizasyonunda’’ Kurban bağışında öncülük eden personele gönderilen teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri