Bingol’de Müftülük Personeline Siber Zorbalık Eğitimi Verildi.

Bingol'de Müftülük Personeline Siber Zorbalık Eğitimi Verildi.

müftülük personeline siber zorbalık eğitimi verildi.

17 Nisan 2024 - 10:45

İl Emniyet  Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce İl Müftülüğümüze bağlı Merkez ve Köy Camilerinde görevli  İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlara Siber zorbalık ile mücadele, Dolandırıcılık, Evden hırsızlık, Güvenlik kamerası kullanmanın önemi konularında bilgi verilerek broşür dağıtıldı.

Bingöl Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce; 15.04.2024 tarihinde İl Müftülüğümüz Konferans salonunda 330 İmam ve Müezzine yönelik olarak; Siber zorbalık ile mücadele, Dolandırıcılık, Evden hırsızlık, Güvenlik kamerası kullanmanın önemi konularında bilgi verilerek broşür dağıtıldı.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...