Bingol’de Mevlid-i Nebi, Camiler Ve Din Görevlileri Haftası...

Bingol'de Mevlid-i Nebi, Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Gençler Tarafından Icra Edildi

mevlid-i nebi, camiler ve din görevlileri haftası gençler tarafından icra edildi

05 Ekim 2023 - 10:45

‘’Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında İl Müftülüğümüz Gençlik Koordinatörlüğü tarafından İlimiz Merkez Kültür Camiinde düzenlenen Gençlik buluşması yoğun katılım ile gerçekleşti.

Bütün yönleriyle gençlerin icra ettiği bir program olması ayrı bir güzellik kattı. Gençler tarafından Kur'an tilaveti ile başlayan program salatı ümmiye, mevlid, ilahi, ve şiir okumaları ile devam etti.

Günün anlam ve önemine dair Din Hizmetleri Uzmanı Abdullah Bayşu tarafından yapılan kısa bir sohbet ve duadan sonra birlikte topluca yatsı namazı eda edildi. Namazdan sonra gençlere yapılan ikramın ardından program sona erdi. Programda emeği ve katkısı olanlardan Allah razı olsun. Rabim camilerimizi gençlerle şenlendirsin. Gençlerimizide peygamber sevgisi ile yetişenlerden eylesin.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri