Denizli şehidini Tekbirlerle Son Yolculuğuna Uğurladı

denizli şehidini tekbirlerle son yolculuğuna uğurladı

27 Aralık 2023 - 12:05

Denizli halkı Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Operasyonunda şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Serinkan’ı son yolcuğuna uğurladı.Cenaze törenine Tavas çarşı meydanında binlerce kişi katıldı.
Tavas çarşı meydanında kılınan cenaze namazına Şehit Serinkan’ın ailesi, yakınları ve Kentte programları bulunan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın da katılarak aileye başsağlığı dilediği cenaze töreninde Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız, Vali Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Saadet Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün ile kent protokolü de hazır bulundu.

Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu’nun cenaze namazını kıldırmasının ardından Şehit Serinkan'ın cenazesi, tekbirler eşliğinde Tavas Mezarlığı Şehitliğine götürüldü. Denizli İl Müftüsü Pamuklu’nun duasıyla Şehit Serinkan son yolculuğuna uğurlandı.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri