Erzincan’da "hadislerle O’nu Anlamak" Konulu Umre...

Erzincan'da "hadislerle O'nu Anlamak" Konulu Umre ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması Düzenlendi

"hadislerle o'nu anlamak" konulu umre ödüllü gençlik bilgi yarışması düzenlendi

27 Aralık 2023 - 13:00

"𝓗𝓪𝓭𝓲𝓼𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓞'𝓷𝓾 𝓐𝓷𝓵𝓪𝓶𝓪𝓴" 𝓚𝓸𝓷𝓾𝓵𝓾 𝓤𝓶𝓻𝓮 𝓞̈𝓭𝓾̈𝓵𝓵𝓾̈ 𝓖𝓮𝓷𝓬̧𝓵𝓲𝓴 𝓑𝓲𝓵𝓰𝓲 𝓨𝓪𝓻ı𝓼̧𝓶𝓪𝓼ı

"Hadislerle O'nu Anlamak" Konulu Umre Ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Erzincan İl Müftülüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışmaya başvuru yapan öğrencilerimiz için bilgi yarışması düzenlendi.

İlimizde bulunan tüm KYK yurtlarını kapsayan yarışma neticesinde yurtlarında birinci olan öğrencilere umre ödülü, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere burs ve yarışmaya katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verilecektir. 06.01.2024 Cumartesi günü İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan ödül töreniyle yarışmada başarılı olan öğrencilerimize ödülleri takdim edilecektir.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri