Denizli’de Müftülükten Oda Ve Kuruluşlara ‘ahilik Haftası’...

Denizli'de Müftülükten Oda Ve Kuruluşlara ‘ahilik Haftası’ Ziyareti

müftülükten oda ve kuruluşlara ‘ahilik haftası’ ziyareti

17 Eylül 2022 - 12:05

Denizli İl Müftülüğü Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında esnafa yönelik sivil toplum kuruluşlarını ziyaretler gerçekleştirdi.

İl Müftülüğü tarafından Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Denizli Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası,  İhracatçılar Birliği,  Organize Sanayi Bölge Başkanlığı ve MÜSİAD Şubesine yönelik ziyaretler düzenledi.

İl Müftü Vekili Semih Keskin ve beraberindeki görevliler, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili,  İhracatçılar Birliği Hüseyin Memişoğlu, Organize Sanayi Bölge Başkanı Abdülkadir Uslu, MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Akgün'ü ziyaret etti.

Ziyarette, Ahilik Haftasını tebrik eden Müftü Vekili Keskin, yapılacak etkinlikler hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Oda başkanları ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Keskin'e ve beraberindekilere teşekkür etti.

Yapılan ziyaretlerde Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından çeşitli kitaplar hediye edildi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri