Denizli’de Tayini çıkan Il Müftüyardımcıları Ile Emekli Olan...

Denizli'de Tayini çıkan Il Müftüyardımcıları Ile Emekli Olan Personelden Müftülüğe Veda Ziyareti

tayini çıkan il müftüyardımcıları ile emekli olan personelden müftülüğe veda ziyareti

24 Mart 2021 - 12:05

İlimiz Müftülüğünde İl Müftü Yardımcısı iken Hasan Hüseyin Palabıyık'ın İstanbul Küçükmece İlçe Müftülüğüne, Hasan Canlı’nın da Balıkesir Karesi İlçe Müftülüğüne İlçe Müftüsü olarak atanmaları, müftülük personellerinden Fikret Öğüt ve Adem Karkın’ın da emekliye ayrılmaları nedeniyle Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık’a veda ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan Küçükçekmece İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Palabıyık, "Başkanlığımız bünyesinde 24 yıldır çeşitli görevlerde çalıştım. Denizli’mizin Çardak İlçe Müftülüğünde başladığım görevime, İl Müftü Yardımcısı olarak devam edip, toplam 10 yıl bu şehrimize hizmet ettim. Bu süre zarfında Değerli İl Müftümüzün riyasetinde halkımıza hizmet etmeye çalıştım. Çalışma süresince kıymetli hocamızın derin tecrübesinden istifade ettim. Bundan sonraki görevlerimizde de hocamızdan edindiğimiz tecrübeyle hizmetimize devam edeceğim. Bu vesileyle İl Müftümüzden helallik istemeye ve hayır dualarını almaya geldim." dedi.

Karesi İlçe Müftüsü Hasan Canlı da, "Diyanet İşleri Başkanlığımızın il ve ilçelerinde büyük bir özveriyle görevimizi yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. Sizinle çalıştığımız zaman içerisinde bizlere çok fazla emeğiniz geçti. Ben hakkımı helal ediyorum. Sizden de haklarınızı helal etmenizi istiyorum." şeklinde konuştu.

Emekli olan Fikret Öğüt ise, "Başkanlığımızda görev yaptığım süre zarfında büyük şeref ve onurla hizmet etmeye çalıştım. Cenab-ı Allah'a ne kadar şükretsem azdır. Değerli müftümüze ve tüm mesai arkadaşlarıma, çalışmalarında Allah'tan muvaffakiyetler dilerim." dedi.

Huzur ve mutluluk içinde çalışarak emekli olduğu kurumda her daim hatırlanmanın kendisine ayrı bir onur verdiğini ifade eden Adem Karkın da, "Bâki kalan bu kubbede hoş bir sadâ bırakmayı ve gönüllerde hayırla anılmayı Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim. Ben hakkımı helal ediyorum. Değerli İl Müftümüz başta olmak üzere tüm personelimizin haklarını helal etmesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, “İlimizde çeşitli görevler yaparak tayini çıkan ilçe müftülerimize ve emekli olan personelimize yaptığı hizmetlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim. Siz değerli mesai arkadaşlarımla 15 Temmuz gibi hain darbe girişiminin akabinde zorlu bir süreçte, el ele vererek beraber çalıştık. Zor günleri Cenab-ı Allah'ın inayeti, devlet büyüklerimizin desteği sayesinde aştık. Başta emekli olan personelimize, Cenab-ı Allah’tan emeklilik hayatlarında ailesi ve sevenleriyle ile birlikte mutlu, mesut, sağlık ve afiyet içinde hayırlı uzun ömürler niyaz ediyorum. Tayini çıkan ilçe müftülerimize de aileleriyle birlikte güzel, sağlıklı, huzurlu günler geçirerek hayırlı hizmetler yapmalarını Cenab-ı Hak’tan temenni ediyorum. Ben hakkımı helal ediyorum. Sizden de haklarınızı helal etmenizi istiyorum." dedi.

Ziyaret sonunda Müftü Aşık, tayini çıkan müftü yardımcıları ile emekli olan personele günün anısına plaket verdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret