Erzincan’da Il Afad Müdürlüğü Toplantı Salonunda Salgın...

Erzincan'da Il Afad Müdürlüğü Toplantı Salonunda Salgın Hastalıkla Mücadele Toplantısı Yapıldı

il afad müdürlüğü toplantı salonunda salgın hastalıkla mücadele toplantısı yapıldı

24 Mart 2021 - 13:00

İl AFAD Müdürlüğü Toplantı Salonunda Salgın Hastalıkla Mücadele Toplantısı Yapıldı

Valimiz Sayın Mehmet Makas, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında mahalle muhtarları, İl Müftülüğü personeli ve okul müdürleri ile bir araya geldi.

AFAD Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı İhsan Ayrancı, Erzincan Belediye Başkan Yardımcısı İkram Çamur, İl Müftü Vekili Mehmet Süsün, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Erkan Hirik, daire amirleri ile mahalle muhtarları, İl Müftülüğü imam hatip ve müezzin kayyım görevlileri ve okul müdürleri katıldı.

Toplantıda konuşan Valimiz Sayın Mehmet Makas, koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere yönelik yapılan bilgilendirme ve bilinçlendirme faliyetleri ile yapılan denetimlerde mahalle muhtarlarının, Müftülük personelinin ve okul müdürlerinin katkı ve desteğinin önem arz ettiğini belirterek, salgın ile mücadeledeki başarı için herkesin tam bir iş birliği ve dayanışma ruhuyla hareket etmesi gerektiğini kaydetti.

Bugüne kadar koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan denetimlerde esnaf ve vatandaşlarımızı bilinçlendirme çabası içinde olunduğunu hatırlatan Sayın Valimiz, ilimizdeki vaka sayılarının artması sebebiyle yapılan uyarılara rağmen kurallara uymayarak, vatandaşlarımızın hayatını riske atan kişilere gerekli cezai işlemlerin tavizsiz bir şekilde uygulanacağını belirtti. Valimiz Sayın Makas, toplantı esnasında müftülüğümüz cami görevlilerinin görüş ve değerlendirmelerini de dinledi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an Tilavetleri, Bolu Ilimizdeki Hocalarımız Tarafından Okunacak
"cumaya Doğru" Programında Bu Hafta Kur'an...
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da
Erzurum'da Müftümüz Dr. Rüstem Can, Tekman'da