Dib Başkanlık Müşaviri Doç. Dr. Fatih Kurt, Samsun’a Gelerek...

Dib Başkanlık Müşaviri Doç. Dr. Fatih Kurt, Samsun'a Gelerek Zekat Konusunda Farkındalık Ve Tanıtım Toplantıları Gerçekleştirdi.

dib başkanlık müşaviri doç. dr. fatih kurt, samsun'a gelerek zekat konusunda farkındalık ve tanıtım toplantıları gerçekleştirdi.

08 Mart 2024 - 19:05

DİB Başkanlık Müşaviri Doç. Dr. Fatih Kurt, Samsun'a gelerek zekat konusunda farkındalık ve tanıtım toplantıları gerçekleştirdi.

İl Müftülüğümüz ve TDV Samsun Şubemiz ev sahipliğinde "2024 Yılı Zekat İyilik Buluşmaları" toplantısı İl Müftülüğü Çok Amaçlı Salonda düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve sinevizyon gösterimi ile başlayan programda açılış konuşması yapan İl Müftümüz Seyfullah Çakır, konuşmasında TDV Samsun şubesi olarak ilimizde yapılan çalışmalara yer verdi.

Programa konuşmacı olarak katılan DİB Başkanlık Müşaviri ve TDV Mütevelli Heyeti Üyesi Doç. Dr. Fatih Kurt, Diyanet İşleri Başkanlığımız ve TDV aracılığıyla yurt içinde ve yurt dışında sürdürülen din hizmeti ve hayır faaliyetlerine dair sunum gerçekleştirdi.

Zekat konusunda vatandaşları bilgilendirmek ve zekat bilincinin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla yapılan toplantıya il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, il ve ilçe müftülüklerinde görev yapan zekat koordinatörleri ile her kademeden din görevlisi katıldı.

#kardeşliğimizzekatlabereketlensin

#tdv


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri