Sivas’ta Gençlik Koordinatörleriyle Eğitim Toplantısı...

Sivas'ta Gençlik Koordinatörleriyle Eğitim Toplantısı Yapıldı

gençlik koordinatörleriyle eğitim toplantısı yapıldı

09 Mart 2024 - 00:10

Sivas İl Müftülüğü tarafından il ve ilçe müftülüklerinde görevli manevi danışman, izci liderleri, ve gençlik koordinatörlerine yönelik gençlik hizmetlerinde etkinlik ve verimliliği artırmak amacıyla “Gençlik Hizmetleri Eğitimi” semineri düzenlendi.

İl Müftülüğü Mehmet Altuntaş Erkek Yatılı Kur’an Kursu Toplantı Salonunda yapılan programa konuşmacı olarak katılan Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Sema Yılmaz, Sivas Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Personeli Ahper Nuri Demircan, Vaiz Dr.Fatih Çınar, Din Hizmetleri Uzmanı Dr. Tuğba Bozkaya, gençlik koordinatörlerinden Şule Karayaka ve Kahraman Karaçam katılımcılara kendi alanlarında birer sunum gerçekleştirdi.

Sabah ve öğleden sonra olmak üzere  iki oturumda gerçekleşen programın açış konuşmasını yapan İl Müftü Yardımcısı Muttalip Karataş, misafir konuşmacı olarak katılan  Gençlik ve Spor İl Müdürü Tunç’a, Öğretim Üyesi Yılmaz’a ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Personeli Demircan ile müftülük personellerine sunumlarından dolayı teşekkür etti. İl ve İlçe müftülüklerinden katılan koordinatörlere katılımlarından dolayı teşekkür eden Müftü Vekili Karataş programın hayırlara vesile olması dileklerinde bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri