Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan Işliyen Bursa’da...

Diyanet Işleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan Işliyen Bursa’da “merkez Taşra Buluşması” Programına Katıldı

diyanet işleri başkan yardımcısı dr. burhan işliyen bursa’da “merkez taşra buluşması” programına katıldı

28 Haziran 2022 - 11:25

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen Bursa’da “Merkez Taşra Buluşması” kapsamında gerçekleştirilen programda Bursa Müftülüğü din görevlileriyle bir araya geldi. 

Program Kur’an-ı Kerim Tilavetiyle başlayıp İl Müftümüz Yavuz Selim Karabayır’ın konuşmalarıyla devam etti. Konuşmasında Karabayır “Bize verilen bu imkanlar büyük bir nimettir ve Allah’ın bizlere bir lütfudur, verilen bu nimetlerin şükrünü eda etmek durumundayız, herkese ulaşarak her bir kalbe dokunmak zorundayız. Rabbim bize layıkıyla bu görevi ifa etmeyi nasip etsin.”diyerek üzerinde bulunduğumuz nimetin kadrinin bilinmesi gerektiği üzerinde durdu.  

Ardından Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen “En fazla yatırımı insana yapmamız gerektiğini ve teşkilatımızda her kademede görev yapan din gönüllülerimizin hepsi bizim için değerlidir” diyerek aidiyet vurgusu yaptı. 

Ayrıca Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen Yıldırım İlçesi Emir Sultan Kur’an Kursu’nda hafızlıklarını tamamlayan 76 hafızın icazet törenine katıldı. 

Ertesi gün İznik ilçesi Davud-i Kayseri Kur’an Kursu’nda 18 hafız için tertip edilen icazet merasimine de katılarak Bursa' dan ayrıldı. 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal Kongresi”ne Katıldı
Adiyaman'da Diyanet Işleri Başkanı Erbaş, “uluslararası Helal...
Şanlıurfa'da Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi
Şanlıurfa'da Hafızlık Ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma...