Burdur’da 2022 Yılı Yaz Dönemi Kur’an Kursları Açıldı

Burdur'da 2022 Yılı Yaz Dönemi Kur'an Kursları Açıldı

2022 yılı yaz dönemi kur'an kursları açıldı

28 Haziran 2022 - 11:15

Burdur İl ve İlçe müftülüklerine bağlı cami ve Kur’an kurslarında açılan "Yaz Kur’an Kursları"nda eğitim başladı.

İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen Merkez Şirinevler Camii'nde düzenlenen “Yaz Kur’an Kursu Açılış Programı”nda çocuklarla bir araya geldi.

Açılış programına İl Müftüsü Dr. Enver Türkmen, Müftü Yardımcısı Fatıma Ekiz, Şube Müdürü İlyas Akbaba, din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

İl Müftüsü Türkmen, “Camilerimiz ve Kur'an kurslarımız bu yıl da çocuklarımız için din eğitimi yuvasına dönüşecek. Çocuklarımız, Yaz Kur’an kurslarında Yüce Rabbimizi, Hz. Peygamberi (s.a.s.), hayat kaynağımız Kur’an-ı Kerim'i, ibadet, itikat ve ahlakı, anne babaya hürmeti, insanlara saygı ve sevgi göstermeyi öğrenecekler.” dedi.

Kars'ta Müftülük çocuk Akademisi Yeniliklerle Devam Ediyor