Diyanet Işleri Başkanlığı, Erkek Din Görevlileri Arası...

Diyanet Işleri Başkanlığı, Erkek Din Görevlileri Arası Hafızlık Yarışması Istanbul Elemesi Yapıldı

diyanet işleri başkanlığı, erkek din görevlileri arası hafızlık yarışması istanbul elemesi yapıldı

21 Mayıs 2021 - 15:00

Diyanet İşleri Başkanlığı (Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı)’nın 2021 yılı “Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Etkinlikleri” çerçevesinde düzenlediği Erkek Din Görevlileri Arası Hafızlık Yarışması İstanbul elemesi Süleymaniye Camii'nde yapıldı.

Diyanet işleri Başkanlığı (Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı)’nın 2021 yılı “Camiler ve Din Görevlileri Haftası Kutlama Etkinlikleri” çerçevesinde düzenlediği yarışmanın İstanbul elemesi gerçekleştirildi.

İstanbul Müftülüğü tarafından İstanbul Müftü vekili Hüseyin Demirhan başkanlığında oluşturulan komisyon maharetiyle gerçekleştirilen yarışmaya İstanbul genelinden10 din görevlisi katıldı.

Süleymaniye Camii'nde gerçekleştirilen yarışmada Şişli İlçe Müftülüğü Behram Çavuş Camii Müezzin-Kayyımı Fırat Akman birinci, Pendik İlçe Müftülüğü Kurtköy Tuba Erkek Kur’ân Kursu öğreticisi Ali Çelik ikinci, Pendik Haseki Eğitim Merkezi Uzman Kur’ân Kursu öğreticisi Ali İmran Coşkun üçüncü oldu.

İstanbul elemelerinde başarılı olan 7 personel bölge elemesine katılmaya hak kazandı. Yarışma birincisi tam altın, ikincisi yarım altın, üçüncüsü çeyrek altın ve diğer yarışmacılar ise gram altın ile ödüllendi.

Program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı'yı Makamında Ziyaret Etti.
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar...