Diyarbakir’da Gençlik Koordinatörlüğü’nden çocuklara Bilgi...

Diyarbakir'da Gençlik Koordinatörlüğü’nden çocuklara Bilgi Yarışması

gençlik koordinatörlüğü’nden çocuklara bilgi yarışması

13 Ağustos 2021 - 12:15

Gençlik Koordinatörlüğü’nden Çocuklara Bilgi Yarışması

Diyarbakır İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Yaz Kur’an Kursu öğrencilere bilgi yarışması düzenledi.

Diclekent Camii’nde düzenlenen yarışmaya Diyarbakır İl Müftü Yardımcıları Fatime Kartı ve Mahmut Yıldızbaş, Diyarbakır Kayapınar Gençlik Merkezi Müdürü İnamullah Önal, İl Gençlik Koordinatörü Yusuf Yoldaş, Din Görevlileri ve öğrenciler ile aileleri katılım sağladı.

20 sorudan oluşan yarışmaya 4 grup katıldı. Kazanan gruba hediyelerini Kayapınar Gençlik Merkezi Müdürü Önal ve İl Müftü Yardımcısı Yıldızbaş verdi. Yıldızbaş yarışmanın önemine vurgu yaparak “Sevgili öğrenciler yarışmanın kazananı hepinizsiniz. Yarışırken aynı zamanda bilgileri hem tekrar ettiniz hemde öğrenme fırsatı buldunuz. Sizi tebrik ediyorum. Sizler gelecek nesiller adına çok güzel işler yapacaksınız. Size çok güveniyoruz.” Dedi.

Kayapınar Gençlik Merkezi Müdürü Önal “Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Sizi çok seviyoruz. Sizlerle çok güzel projeler yapmak istiyoruz. Bu konu da İl Müftülüğümüz ile koordineli olarak bir çok programa imza atacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildikten sonra tüm öğrencilere ikram dağıtıldı.

Denizli'nin Minikleri şenlikte Buluştu
Antalya şehidini Dualarla Uğurladı.