Diyarbakir’da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Silvan Ilçesine...

Diyarbakir'da Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu Silvan Ilçesine Ziyaret Gerçekleştirdi.

il müftüsü lütfü imamoğlu silvan ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

25 Ağustos 2022 - 12:15

İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu Silvan İlçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Diyarbakır İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu Dini ve hayri hizmetleri yerinde görmek amacı ile Silvan ilçesine ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerine Silvan ilçe Müftüsü Sabri Erçek’i ve daire personellerini ziyareti ile başlayan İl Müftüsü İmamoğlu, personeller ile bir süre sohbet etti.

Silvan Merkezde görev yapan din görevlileri istişare toplantısı yapan İl Müftüsü, başarılarından dolayı din görevlilerine teşekkür etti.

Programına Kur’an kursu ziyaretleri ile devam eden İl Müftüsü İmamoğlu Müftülük Sitesi Merkez Kur’an kursu, İmam Zehebi 4-6 Yaş ve Kız Kur’an kursu, Selahaddin-i Eyyubi Yatılı erkek Kur'an kurslarını ziyaret etti. Ardından 2022 Yılı yaz Kur'an kursları kapanış programına katıldı.

Öğle namazından önce Tarihi Selahaddin-i Eyyubi Camisinde vaaz veren İl Müftüsü, öğle namazı kıldırdıktan sonra cemaat ile bir süre sohbet etti.

Esnafları ve Kanaat Önderleri Hacı Metin Kılıçaslan ile Mehmet Nedim Kılıçaslan’ı da ziyaret eden Sayın İmamoğlu, Yapımı devam eden Erkek Kur’an kursunu ve yapımı biten Gençlik Merkezini ziyaret ederek İlçe Müftüsüne ve Emeği Geçenlere teşekkür ederek Silvan programını sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas Merkezi Yerleşkesinde Incelemlerde Bulundular
Erzincan'da Diyanet Akademisi Daire Başkanları, Dini Ihtisas...
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar çapçı'yı Makamında Ziyaret Etti.
Bodrum Müftüsü Ibrahim Kapancı, Muğla Il Müftüsü Yaşar...