Giresun’da çocuklar Bahçeye Değil Kurslara Gidiyor

Giresun'da çocuklar Bahçeye Değil Kurslara Gidiyor

çocuklar bahçeye değil kurslara gidiyor

25 Ağustos 2022 - 14:00

İl Müftümüz Ramazan TOPCAN, İlimiz tarımına katkı sağlamak üzere Güneydoğu bölgemizden İlimize gelen misafir kardeşlerimiz ve çocukları için İl Müftülüğümüz tarafından Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda açılan Kur’an kursunda Kur’an öğrenen çocuklarla bir araya geldi. Bir takım nedenlerden dolayı okuma imkanı bulamayan çocuklarımıza hizmet götürdüklerini ifade eden İl Müftümüz; “Eğitimde fırsat eşitliği esastır. Büyük devlet, güçlü devlet olmak bunu gerektirir. Muhterem Başkanımızın talimatları ile İlimizde misafir bulunan değerli kardeşlerimize ve onların biricik yavrularına eğitim vermek üzere Sayın Valimizin riyasetlerinde burada kursumuzu açtık. Sadece Kur’an eğitimi yapmadık, değerler eğitiminden kültürel etkinliklere, sportif faaliyetlere bir çok alanda çalışma gerçekleştirdik. Herkes devletin imkanlarından istifade etsin istedik. İsteğe bağlı yürüttüğümüz bu güzel çalışma hamd olsun kardeşlerimiz tarafından kabul gördü. Ben buradan Sayın Valimize, kurs öğreticilerimize, değerli velilerimize ve sevgili yavrularımıza çok teşekkür ediyorum.”Dedi.

Bilecik'de Bilecik'te "hayır çarşısı" Kuruldu
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi
Kirklareli'de 2024 Yılı Vekaletle Kurban Ve Yaz Kur’an Kursları...