Düzce’de Depremzedeler Için Seferberlik

düzce’de depremzedeler için seferberlik

08 Şubat 2023 - 12:25

Düzce’de Depremzedeler için seferberlik

06 Şubat 2023 Pazartesi günü merkez üssü Kahramanmaraş İlinin Pazarcık İlçesi olan ve 10 ilimizi etkileyen deprem afetinin yaralarını sarmak için tüm ülke seferber oldu.

Bu sebeple Düzce İl Müftülüğü’ de AFAD koordinesinde afetzede vatandaşlar için ayni ve nakdi yardım kampanyası başlattı.

Nakdi ve ayni yardımlar, başta temel ihtiyaç malzemeleri olmak üzere ( battaniye, kuru gıda, katalitik soba, hijyen ürünleri, bebek bezi ve maması vb ) en yakın cami görevlisine teslim edebilirler.

Ayrıca Türkiye Diyanet Vakfı Düzce Şubesi ile Merkez Cami ve Cedidiye Cami meydanlarındaki açılan stantlarda nakdi yardımlar depremzedelere ulaştırılmak üzere kabul edilmektedir.

Allah tekrar böyle afetleri yaşatmamasını diliyor ve tüm depremzedelere geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Deprem Bölgesindeki vatandaşlarımız için yardım hesabımız.

*Açıklama kısmına DEPREM BAĞIŞ ya da zekat ise DEPREM ZEKAT olarak belirtiniz.

Hesap Adı: Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi

İban : TR76 0021 0000 0002 2644 9000 03