Giresun’da Tdv Arama Kurtarma Ekibi Afet Bölgesinde

Giresun'da Tdv Arama Kurtarma Ekibi Afet Bölgesinde

tdv arama kurtarma ekibi afet bölgesinde

08 Şubat 2023 - 14:00

Din görevlileri depremden etkilenen kentlerdeki çalışmalara destek vermek üzere deprem bölgesine ulaştı.

Giresun İl Müftülüğü bünyesinde oluşturulan Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Giresun Arama Kurtarma Ekibi Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından deprem bölgesine ulaştı.

12 kişiden oluşan TDV Giresun Arama Kurtarma Ekibi, çalışmalara destek vermek üzere Adıyaman’a hareket etti.

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde depremden zarar görenlere yardım ulaştıran TDV Arama Kurtarma Ekibi, AFAD koordinesinde çalışmalara destek veriyor.
Öte yandan İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi iş birliğinde başlatılan ayni ve nakdi yardım kampanyasıyla ülke genelinde başlatılan yardım seferberliğine katkı sunuluyor.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı