Çanakkale’de Il Müftülüğümüz Ekipleri Deprem Bölgesi...

Çanakkale'de Il Müftülüğümüz Ekipleri Deprem Bölgesi Adıyaman´a Doğru Yola çıktı

il müftülüğümüz ekipleri deprem bölgesi adıyaman´a doğru yola çıktı

08 Şubat 2023 - 11:35

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Adıyaman bölgesine İl Müftümüz Şükrü Kabukçu başkanlığında İl Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Vaiz, Din Görevlisi, Kur´ an Kursu Öğreticileri ve TDV Gönüllülerinden oluşan ekipler yola çıktı.

İl müftülüğünden uğurlanan ekipler yanlarında depremzedelere iletilmek üzere yardım malzemelerini de götürüyorlar. İl merkezinden 3 ekip halinde yola çıkan gönüllülerimiz deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza maddi ve manevi yardımda bulunacaklar. Ayrıca deprem bölgesindeki Türkiye Diyanet Vakfı yardım ekiplerinde görev alacaklar. 4 İlçe ekibimizde eş zamanlı yola çıkmıştır.

Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı