Duzce’de üniversiteli Gençler Iftar Sofrasına Konuk Oldular

Duzce'de üniversiteli Gençler Iftar Sofrasına Konuk Oldular

üniversiteli gençler iftar sofrasına konuk oldular

16 Nisan 2022 - 14:33

Düzce İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Düzce Şubesi tarafından üniversite öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Düzce Üniversitesinde eğitim gören erkek öğrenciler, İl Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanları koordinasyonuyla, Düzce İl Müftülüğü ev sahipliğinde iftar sofrasında bir araya geldi.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda gençlere hitaben konuşan İl Müftüsü Rüstem Can,“Kıymetli gençler.! Ömür sermayesi içinde en önemli dönem gençlik dönemidir. Bundan dolayıdır ki Yüce Mevlamız, peygamberlerini gençlerden seçmiş ve gençlerle kendisini desteklemiştir. Sizler de Yüce Mevlamıza kulluk şuuruyla hareket ederek aziz milletimize, vatanımıza faydalı olma amacıyla gece gündüz demeden çok çalışarak gençlik sermayenizi kullanmaya çalışınız. Rabbimiz cümlemizi gençliğin kıymetini bilip layıkıyla değerlendirenlerden eylesin." dedi.

Ardından İl Müftüsü Can, konuşmasının sonunda programa katılan öğrencilere ve iftar programın hazırlanmasına katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

İftar programına İl Müftü Yardımcısı Talha Demirkaya, yurt müdürleri Yücel Özer, Bayram Uğur Akdere ve Coşkun Zabunoğlu, İl Eğitim Koordinatörü Mert Şahin, Din Hizmetleri Uzmanı Hasan Çiçek, İl Müftülüğü Manevi Danışmanlarıyla üniversite öğrencileri katıldı.

İftar programı yapılan dua ve cemaatle kılınan akşam namazıyla son buldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974 Kıbrıs Barış Harekatına Katılanlar Dayanışma Derneğini Ziyaret Etti
ığdır Il Müftülüsü Zahit Demirel ığdır'lı 1974...
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik "eğitim Semineri" Düzenlendi.
Antalya’da Gençlik Faaliyetlerinde Görev Alan Personele Yönelik...