Erzincan’da Cami, çocuk Ve Aile Buluşması Programı Düzenlendi

Erzincan'da Cami, çocuk Ve Aile Buluşması Programı Düzenlendi

cami, çocuk ve aile buluşması programı düzenlendi

29 Temmuz 2019 - 13:02

Cami, Çocuk ve Aile Buluşması Programı Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı’mızca, camilerde sunulan din hizmetlerinden, toplumun tüm kesimlerinin istifade etmesini sağlamak amacıyla, 27 Temmuz 2019 Cumartesi günü öğle namazını müteakip, “Haydi, Ailece Camiye” sloganı ile ilimizin Yavuz Selim mahallesi camiinde “Cami, Çocuk ve Aile Buluşması” programı tertip edildi.

İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin başkanlığında ve Şube Müdürü Ali Şen’in de katılımıyla Cami İmam Hatibi Aziz Rıdvan Toker ve Müezzin Kayyım Salih Tenkur’un gayretleriyle öğrenciler tarafından hazırlanan programda Kur’an-ı Kerim tilavet edildi. İl Müftümüz Çetin, programın hazırlanmasında emeği geçenlere, öğrencilere, ailelerine teşekkür mahiyetinde ve öğrenci ve ailelerini kurslara teşvik eden bir konuşma yaptı.

Daha sonra öğrenciler tarafından ilâhî ve kasideler seslendirildi. Yapılan dua ile program sonlandırılırken, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınları arasında çıkan "Vatanım Herşeyim" adlı kitapçık öğrencilere dağıtıldı, tüm katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri