çanakkale çevre Ve şehircilik Il Müdürümüz Sayın ömer Bolat...

çanakkale çevre Ve şehircilik Il Müdürümüz Sayın ömer Bolat Kurban Vekaletini Tdv’ye Bağışladı.

çanakkale çevre ve şehircilik il müdürümüz sayın ömer bolat kurban vekaletini tdv’ye bağışladı.

29 Temmuz 2019 - 11:36

Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Sayın Ömer BOLAT Kurban Vekaletini TDV’ye bağışladı.

Kurban bağışını Türkiye Diyanet Vakfı adına kabul ederek bağış makbuzunu Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sayın Ömer BOLAT'a takdim eden İl Müftüsü Vekili Mehmet Ali BAL “Türkiye Diyanet Vakfımız her sene yurt içinde ve yurt dışında bir önceki yıldan daha fazla bağış alarak bu konuda kendisine olan güveni ortaya koymaktadır.” dedi.

Vatandaşları TDV’ye kurban bağışında bulunmaya davet eden İl Müftüsü Vekili Mehmet Ali BAL, kesilecek kurbanların şimdiden kabul olması temennisinde bulundu.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret